Server cs1.6

duminică, 10 octombrie 2010

Cum sa te faci rapper

Vrei sa te redefinesti? Esti in cautarea unui stil? Nu te reprezinti? Reprezinta-te !Pe Uonline.ro am gasit un tutorial cat se poate de practic. Saltul de la manele la rap se face uite asa: "hop!".
Iata mai jos cateva sfaturi foarte concrete despre cum iti poti desavarsi imaginea de rapper.


Pasul 1
Iti schimbi stilul de viata: nu mai asculti manele. Dusmanii insa poti sa-i pastrezi, sunt buni pentru mai tarziu.
Daca ti-e greu sa depasesti aceasta etapa, sa zicem ca salvarea ta, din cand in cand, ar fi party-urile, cu baietii, cu pet-ul de bere, sau cu tuica de la bunicul: atunci poti asculta manele.
Usor, usor, cum copiii invata sa faca la olita, asa vei incepe si tu sa nu mai asculti manele.
Pasul 2 Sa lucram acum la departamentul "tzoale". Ca sa fii vazut bine in lume trebuie sa ai imagine. Sa vorbim acum in ce consta imaginea unui rapper:
a) pantaloni largi purtati neaparat sub poponet, sa para ca ai facut pe tine in mod constant. Culori care sa reprezinte cartierul;
b) tricouri largi. Daca ai rude mai grase, atunci ele sunt salvarea ta. Daca ai bani totusi ia-ti tricouri inscriptionate cu : Gangsta 4 LiFe, Thug 4 Life The Hood, Wu-Tang, ai prins ideea;
c) bascheti albi, negri sau bocanci;
d) accesorii: lanturi la gat cu Wu-Tang sau Marijuana, sau ambele in acelasi timp: rapper cu greutate. Batic sau batista, purtate pe cap. Alternativa: sapca.

Pasul 3
Acum pentru ca esti imbracat adecvat unui rapper si nu asculti manele, sa lucram la partea cea mai grea: cultura muzicala. Pentru ca tranzitia de la manele la rap sa nu fie drastica, poti incepe cu un "juma' de dolar"(50 cent), Akon, Lil Wayne etc. Cu timpul, daca o sa vrei sa fii un rapper "adevarat", te vei documenta si vei putea ajunge sa asculti chiar si Lords Of The Underground si A Tribe Called Quest.
Pasul 4 Ai "tzoalele", ai cultura, acum sa lucram la atitudine. Neaparat un nume: nu poti lovi in lumea rapp-ului daca te cheama, spre exemplu Petronel, insa te poti intitula simplu P. sau P.T.. Daca nu iti convine nici unul dintre ele, iti poti atribui tu unul: P. Dog, Gangsta P. s.a.m.d.
Pasul 5
Trebuie sa ai probleme cu legea, un cazier te face mai rapper.
Marijuana este mancarea ta preferata.
Pasul 6 Am ajuns la dusmanii despre care am discutat la inceput. Acestia raman la fel, adica dusmanii tai, insa de data asta tu fiind rapper, le dai o lectie despre viata si despre viata de cartier, pentru ca tu reprezinti cartierul.
Profil pe MySpace, hi5. Poze doar cu tine, tu si cartierul, tu si baietii. Ipostaza: mainile in buzunar sau imitand semne specifice rapp-ului, privire taioasa spre camera.

Pasul 7 Ca sa fii rapper cu adevarat trebuie sa fii intr-o formatie. Cum 3 din 4 rapperi sunt intr-o formatie, n-ar fi rau sa fii si tu intr-una.
Cum faci asta?! Gasesti inca 2, 3 rapperi, ca tine, si incepeti sa scrieti versuri despre: cartier, dusmani(vezi manele), viata fara bani. Aparitii la battle-uri, concerte, dat din cap.
De aici totul tine de tine. Dupa ce o sa evoluati, o sa faceti versuri despre: cartierul care iti vrea banii si masinile, dusmanii care sunt invidiosi pe tine, viata cu bani.

Sfat: du-te acolo unde totul este impotriva ta si in curand toata lumea o sa aiba versurile tale la status.
Daca totusi nu reusesti sa faci aceste lucruri, te poti multumi sa fii doar tu asa cum esti.

2 comentarii:

  1. Hai mai da-te in slobozii mortilor mati de sclav.
    Eu cred ca tu nu ai ce face acasa si scrii tutoriale pentru pizde frustrate

    RăspundețiȘtergere
  2. Usor nervosule , omu` a facut "tutorialul" asta la caterinca. N-ai de ce sa-l injuri.

    RăspundețiȘtergere